Egy gasztrokalandor kapcsolatai

Friss adalékok

Aktuális események, könyvbemutatók, író-olvasó találkozók, hírek, bővítések a honlapon, egyéb csemegék.

Sopron olvas

Könyvbemutató Sopronban. A Saját levében kötet első nyilvános bemutatója a soproni Cédrus Art Klub szervezésében, egy igazán patinás helyszínen, a Központi Bányászati Múzeumban lesz (Sopron, Templom u. 2.), 2012. december 8-án 17 órától, Enni, inni, olvasni, írni címmel. Az étel- és borkóstolóval egybekötött irodalmi kalandtúrán levetítik Klaus Sommer és Hainer István Éléskamra című, a soproni piacról szóló rövidfilmjét is. A finom falatokat a szerző, valamint Makalicza Ágnes és Szakály Attila, a Soproni Idegenforgalmi, Kereskedelmi Vendéglátó Szakképző Iskola tanárai készítik, a borokat pedig Molnár Tibor borász ajánlja a Vincellér-Ház kínálatából. A „Sopron olvas – Kortársak között” elnevezésű sorozat meghívottjaként Draskovich Edina igen rangos társaságba került: a november 16-i esten például Egressy Zoltán volt a vendég, december 14-én pedig Rakovszky Zsuzsa következik.

Saját levében - Facebook

Facebook-háttér. A legfontosabb eseményekről itt is beszámolunk, de az újdonságokról leggyorsabban a Saját levében projekt Facebook-oldalán lehet értesülni, amely önálló menüpont-linket is kapott a honlapon.

Kalandozó - Debrecen

Könyves kalandozó. A honlap új szekcióval bővült. A Kalandozó című blokkban azok a fotók láthatók, amelyeket a kötet büszke birtokosai - készítői és olvasói - készítettek szerte a világban.

Saját levében - Díszbemutató, dedikálás; 2012. 10. 06.

Díszbemutató. A Saját levében című kötet 2012. október 6-án Szigetszentmiklóson, a 14. Arnolfini (Könyv) Fesztivál hivatalos programjaként debütált, valamennyi alkotó és több mint félszáz résztvevő jelenlétében. A dedikálással és alkalmi ajándékokkal fűszerezett eseményen Zsubori Ervin felelős szerkesztő és előolvasó a gasztrokalandor ismérveit vette számba. A kötetet Turbuly Éva, az Artemisz Kiadó vezetője ajánlotta az olvasók figyelmébe. Az illusztrációkat és a könyvtervet jegyző Lakner Zsuzsa később részletes riportot közölt a fesztiválról a Spanyolnátha művészeti folyóiratban, benne természetesen megidézve a könyvbemutatót is.

Saját levében - honlap

Start. Huszonkét évvel a német egyesítés után, 2012. október 3-án, elindult a Saját levében projekt hivatalos honlapja. Ez itt.